Tasoite ja Maalaus A & A Savinainen Oy

Pintakäsittelytyöt – Kymenlaakso

Pintakäsittelytyöt

Tasoitetyöt, sisämaalaus ja tapetointi, ulkomaalaus sekä muut pintakäsittelytyöt toiveidesi mukaan, onnistuneella lopputuloksella

Tasoite ja Maalaus A & A Savinainen Oy palvelee monipuolisesti erilaisissa pintakäsittelytöissä. Teemme maalaustyöt sisä- ja ulkotiloihin, hoidamme tapetoinnit sekä tasoitukset, julkisivupinnoitukset ja rappaukset. Kunnostamme myös vanhat ovet ja ikkunat. Työt räätälöidään aina sinun toiveistasi, tarpeistasi ja työkohteestasi lähtien.

Tasoitetyöt

Seinien ja kattojen tasoitetyöt kannattaa antaa ammattilaisten tehtäviksi. Maalattava tai tapetoitava pinta vaatii erittäin huolellisen tasoituksen, jotta lopputulos on tasainen ja siisti. Teemme tasoitukset huolellisesti laastilla, joka liipataan leveällä liipillä sileäksi – valmistasoitteilla saadaan lähes pölytön lopputulos. Hyvin tasoitetun pinnan päälle on helppo jatkaa tapetti- tai maalaustöitä.

Sisämaalaukset

Sisämaalaus on nopea tapa muuttaa tai kunnostaa tilojen ilmettä. Oli kyseessä seinien tai katon maalaus, toteutamme työn huolellisista pintojen puhdistuksista ja silotuksista varsinaiseen maalaukseen. Tasainen ja puhdas pohja takaa, että maali kiinnittyy hyvin käsiteltävään pintaan.

Valitse mieleisesi värimaailma maalattavaan tilaan –autamme tarvittaessa. Vain mielikuvitus on rajana, kun luodaan erilaisia tehosteseiniä ja kuvioita tai harmonisia, hillitympiä kokonaisuuksia. Tiedämme toteutuksen myös omaperäisempiin koristemaalauksiin – avullamme saat tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Kerro meille, mitä haluat – me toteutamme ideasi.

Ota yhteyttä

Tapetoinnit

Myös tapetointi on toimiva ratkaisu, kun tilat kaipaavat uutta ulkoasua. Työntekijämme hoitavat vanhojen tapettien poistot, pohjatyöt sekä uusien tapettien asennukset sovitussa ajassa. Sinun tarvitsee vain valita mieleisesi tapetti laajasta mallistosta. Vaihtoehtoja on yksivärisistä koristeellisiin, geometrisiin ja mitä yksilöllisimpiin tapetteihin. Me autamme sinua valitsemaan makusi mukaiset ja helppohoitoiset ratkaisut.

Ota yhteyttä

Ulkomaalaukset, julkisivupinnoitukset ja rappaustyöt

Ulkomaalaukset, julkisivupinnoitukset ja rappaustyöt onnistuvat tehokkaasti luotettavan henkilökuntamme toimesta. Rappauksella voi pinnoittaa sekä tiili-, harkko- että levyrakenteiset talot. Lopputuloksena joko karkea tai sileä rappauspinta – toiveesi mukaisesti. Rappaus antaa rakennukselle muodon ja värin istuttaen rakennuksen sitä ympäröivään miljööseen.

Ulkomaalaukset hoidamme huolellisesti asianmukaisista pohjatöistä ja vanhan maalin poistosta alkaen. Uusi maali valitaan sopivaksi mahdollisimman lähelle vanhaa tai rakennus voidaan maalata täysin uudella sävyllä – asuinaluettasi koskevat rakennusmääräykset huomioiden.

Kun rappaukset, pinnoitukset ja maalaukset on tehty hyvin, rakennus saa lopputuloksen, joka on paitsi ilo silmälle myös suoja rakennusta rasittavia säätiloja vastaan.

Ota yhteyttä

Kysy meiltä myös:

Vanhojen ikkunoiden sekä ovien kunnostusta, lattioiden pinnoituksia sekä muita pintakäsittelytöitä tarpeesi mukaan!

Ota yhteyttä »